Datuk Aliff Syukri Akhirnya ‘PECAH LOBANG’ SAJAT Secara Tak Sengaja Ketika Sedang LIVE

NUR SAJAT yang menjadi popular dalam kalangan netizen satu ketika dahulu apabila beliau mengambil keputusan untuk memakai tudung setelah mengalami kemalangan jalan raya kini tampil dengan satu kenyataan yang mengejutkan.

Sila ke pautan terakhir artikel untuk melihat bagaimana boleh kantoi !

Menerusi laman Instagramnya, Nur Sajat yang kini memiliki syarikat produk kosmetik dan kecantikan, NUR SAJAT AESTHETIC SDN BHD mengejutkan netizen apabila beliau mendedahkan dirinya dilahirkan sebagai seorang khunsa.

Nur Sajat dilahirkan pada tahun 1985 di sebuah hospital di Perak berkata kelahirannya itu telah memberi kejutan kepada kedua-dua ibu bapanya serta kakitangan hospital.

Hal ini kerana, beliau dilahirkan dengan dua jantina.

“Hospital lumut perak, di situ bermula lah sejarah ku bermula….pada jam 10.30am, ku dilahirkan…..doktor, nurse dan ayah ku terkejut dengan kelahiran ajaib ku…

“Aku (sajat) mempunyai 2 kemaluan…time tu semua panik dan ayah dan mak ku tak tahu nak buat apa,” tulis Sajat di laman Instagramnya.

Difahamkan, Nur Sajat dibesarkan dengan cara seorang lelaki, tetapi malangnya dia lebih gemar melakukan kerja-kerja seorang perempuan.

Nur Sajat menjelaskan situasi menjadi buruk apabila beliau mula takut untuk pergi ke sekolah dan rasa malu untuk masuk ke tandas kerana tidak mahu orang lain tahu akan dirinya itu.

Bagaimanapun, Nur Sajat berkata beliau bersyukur diberi rezeki yang halal dan dikurniakan dua anak angkat, Nur Syaza Sajidah dan Muhammad Syahmi.

Menurut Nur Sajat, walaupun mereka bukan anak kandungnya, namun beliau tidak terlepas mencurahkan kasih sayang kepada mereka.

Baru baru ini Dato Aliff Syukri Kawan baik sendiri terkantoi menggelar nursajat lelaki (“He” bkn “she”) kepada seorang pelancong asing berbangsa inggeris membuatkan sajat berubah mukanya.

Pelancong Asing tu perli je ckp nice voice, tgk muka sajat – Admin

Sumber:alerttvmalaysia